Il mondo fantastico, mijn fantasierijke wereld

Il mondo fantastico, mijn fantasierijke wereld

Welkom op mijn website ‘il mondo fantastico’. In mijn fantasierijke, fantastische wereld buitelen kleurrijke schilderijen, korte verhalen over historische figuren, inspirerende gedachten, sprookjes en alles wat het leven verder maar mooi kan maken over elkaar heen.

In deze sprookjeswereld heb ik het voor het zeggen en ben ik zowel de goede fee als de boze heks. Mijn naam is Carla Visser-Veenstra uit Enkhuizen, getrouwd en moeder van drie studerende kinderen. Schrijven en taal lopen als een rode draad door mijn leven. Al op jonge leeftijd hield ik een dagboek bij en schreef ik verhaaltjes voor mijzelf. Inmiddels schrijf ik een blog voor TEDx Haarlem en artikelen voor het Noordhollands Dagblad. Daarnaast maak ik graag schilderijen en tekeningen in verschillende technieken als: aquarel, olieverf, acryl, mixed-media en pastelkrijt. Op deze website creëer ik mijn eigen wereld, waarbij van alles naast en door elkaar loopt: als het leven zelf!

Voor mij is ‘il mondo fantastico’ als een nest eieren, waarop ik jarenlang heb zitten broeden. Ineens barsten de eieren stuk voor stuk open en verschijnen er allerlei kuikentjes van verschillende pluimage, die gezellig rondscharrelen en het leven kleur geven.

Kijk eens rond. Laat je verrassen en ik hoop dat je er blij van wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *